Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search
 

Tilmelding til Skåne Sjælland Linux User Group

og til en række projektgrupper under SSLUG

Du bliver medlem af SSLUG ved at melde dig på e-postlisten sslug-announce.

Det er gratis at blive medlem og du vil på denne medlemsliste kun få ca. to vigtige beskeder per uge. Listen er sat op, så der ikke kommer spam. NB: Du kan efter at tilmelde dig sslug-announce skrive til alle vores postlister, men du skal KUN skrive til postlisterne hvis du tillader SSLUG at offentliggøre dine email-indlæg i vores nyhedsserver samt i vores email arkiv. Skriv kun personfølsomme informationer i dine indlæg, hvis du accepterer at de bliver gjort offentligt tilgængeligt.

Sådan bliver du medlem:

Gem det e-brev du får tilsendt. Det beskriver hvordan du kan melde dig ud (glemte du dette så se her)

Hvis du er interesseret i oplysninger generelt om Open Source-møder i Danmark og Skåne, og større nyheder fra Open Source-relaterede foreninger i området, er det en god idé at tilmelde sig den samlede Open Source annonceringsliste announce-subscribe@opensource.dk som SSLUG samarbejder om.

Hvis du vil vide hvilke lister du er tilmeldt, så skriv til sslug-oversigt@sslug.dk, og så får du en mail tilbage med de lister du er tilmeldt med den e-postadresse du anvendte.

Hvis du har problemer med at blive tilmeldt en liste, så kontakt admin gruppen


Udmeldelse / afmeldelse af postliste(r)


Ændring af adresse

Der er ingen direkte mulighed for at ændre den adresse du er tilmeldt SSLUG's postlister med. Du bliver nødt til først at melde dig fra med den gamle adresse, og dernæst melde dig til med den nye adresse.


Postlisterne som news:

Det er muligt at læse de fleste postlister på SSLUGs newsserver news.sslug.dk. For at kunne poste indlæg på newsserveren skal man være tilmeldt en af SSLUGs lister, f.eks. sslug-announce. Alle tilsendte indlæg vil også kunne læses i vores emailarkiv.


Postlisterne via Forum-web:

Det er muligt at læse de fleste postlister på SSLUGs Forum-web forum.sslug.dk. For at kunne poste indlæg på forum-serveren skal man være tilmeldt en af SSLUGs lister, f.eks. sslug-announce. Alle tilsendte indlæg vil også kunne læses i vores emailarkiv.


Regler:

Vi har nogle regler som du skal læse på http://www.sslug.dk/liste/regler. Desuden er der på http://www.usenet.dk/netikette/ og http://www.flug.dk/pages/mailinglister/netikette.html gode vejledninger og tips om hvordan man færdes på maillister og usenet (newsgroups) ( http://usenet.dk/info/skriveteknik.html , http://www.usenet.dk/netikette/citatteknik.html).
Til Outlook Express brugere findes følgende vejledning og se også de andre Outlook Express tips.
Før du spørger kan du også prøve vores søgemaskine.


SSLUGs postlister:

Er du blevet medlem kan du yderligere tilmelde dig følgende e-postlister:

announce, teknik, novice, nyheder, enterprise, signatur, programmering, moede, forening, bog, lokalt, locale, pr, presse-dk, presse-se, misc, itpolitik, web, job
 
Home  Subscribe  Mail Archive  Index  Calendar  Search

 
 
Questions about the web-pages to<www_admin>.
Show PHP sourcecode for , top, bottom
Last modified 2013-08-04, 16:19 CEST.