[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [PROGRAMMERING] Problemer med KDevelop



Er der virkelig ikke nogen der har en idé til hvad der er galt her?

On Sunday 11 November 2007, Jens Bang wrote:
> Jeg er i gang med at prøve KDevelop. Jeg har oprettet en simpel KDE
> applikation (Hello World) ud fra denne side:
> http://www.beginning-kdevelop-programming.co.uk/Chapter%20One/BKPChapterOne
>.html
>
> Men når jeg kører 'Run automake & friends' får jeg denne besked:
>
>
> cd
> '/home/jbang/development/projects/sandbox/kdevelop/ch01/helloworld/hellowor
>ld' && WANT_AUTOCONF_2_5="1" WANT_AUTOMAKE_1_6="1" make -f Makefile.cvs This
> Makefile is only for the CVS repository
> This will be deleted before making the distribution
> <br />
> ./admin/cvs.sh: 651: --version: not found
> *** AUTOCONF NOT FOUND!.
> *** KDE requires autoconf 2.53 or newer
> make[1]: *** [cvs] Error 1
> make: *** [all] Error 2
> *** Exited with status: 2 ***
>
>
> Efter første gang jeg kørte den har jeg installeret autoconf (den var
> ganske rigtigt ike installeret til at starte med) og genstartet min
> maskine, men jeg får stadig beskeden.
>
> Den installerede autoconf er v. 2.61, og jeg kører KDE på Kubuntu 7.10.
>
> Hvad kan der være galt?



-- 

        |\     _,,,---,,_       Greetings, Jens
 ZZZzz /,`.-'`'    -.  ;-;;,_
      |,4-  ) )-,_. ,\ (  `'-'  sslug@sslug
     '---''(_/--'  `-'\_)
----------------------------------------------------
No matter how subtle the wizard, a knife in the shoulder blades will seriously
cramp his style.


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2007-12-01, 02:01 CET [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *